Uutisiamme

5.3.2021 – Circuit Racingin SM-sarjaan Michelin-rengassopimus

SML on lajiryhmän pyynnöstä solminut rengasvalmistaja Michelinin kanssa yhteistyösopimuksen koskien rengastoimituksia Circuit Racing -kilpaluokkiin. Sopimus on kaksivuotinen ja koskee luokkia Fin Supersport 300, Superstock 600 sekä Superbike.

Sopimuksen vuoksi Michelinillä on yksinoikeus rengastoimituksiin näihin luokkiin. Michelin toimittaa sekä kuivan- että sadekelin renkaat. SM-sarjan virallisissa osakilpailuissa saa käyttää vain Michelinin määrittämiä rengasmalleja ja seoksia. Michelillä on oikeus myös rajattuihin näkyvyyksiin kilpailijoiden ajoasuissa sekä kilpailukalustossa.

Tarkemmat tiedot näkyvyyksistä toimitetaan kilpailijoille ennen sarjakauden alkua. Mikäli kilpailija haluaa painattaa näkyvyydet nahkapukuun, niin aineiston ja tarkennukset voi pyytää lajiryhmältä. Lajiryhmän tavoitteena tässä rengassopimuksessa on saavuttaa kilpailijoille kokonaiskustannussäästöjä. Sopimus takaa kilpailijoille kiinteät edulliset hinnat, joustavat maksuvaihtoehdot, rengastoimitukset suoraan kilpailuihin ilman sitovia ennakko-ostoja, veloituksettomat renkaiden vaihtopalvelut kilpailuissa sekä laajan teknisen tuen Micheliniltä. Michelin palkitsee myös kilpailulähdöittäin neljä menestynyttä kuljettajaa rengaslahjakorteilla.

Sopimuksen operatiivisena toimijana Suomessa toimii LHP-Racing, joka toimittaa kilpailijoille ennen kauden alkua selkeät ohjeet renkaiden ostamiseen sekä toimintaan kilpailutapahtumissa. Michelin on sopimuksella sitoutunut toimittamaan aina tarvittavan määrän renkaita kilpailupaikoille. Harjoituksia ja testaamista varten renkaita on mahdollista hankkia LHP-Racingiltä myös kilpailutapahtumien ulkopuolella.

Luokkakohtaiset renkaat:

Superbike
– Renkaan malli (kuiva): Power Performance slick
– Seokset: kaksi valittua seosta

Superstock 600
– Renkaan malli (kuiva): Power Performance Cup
– Seokset: kaksi valittua seosta

Fin Supersport 300
– Renkaan malli (kuiva): Power Cup Evo
– Seokset: yksi seos

Michelin tarkentaa tarjolla olevat sadekelin renkaat luokkakohtaisesti myöhemmin.