Tuoreimmat uutisemme Talvirenkaamme Sorarenkaamme Asfalttirenkaamme Ratarenkaamme Historic renkaat Ota yhteyttä ja kysy lisää
 
 
Klikkaa ja tutustu Michelin esitteeseen!
 
 
Tervetuloa Michelinin nopeiden kilparenkaiden kotisivuille
Klikkaa ja tutustu Michelin esitteeseen!
 
Michelin kilparengasmyynti Suomessa siirtyi LHP-Racingille!

Michelinin kilparengasmyynti on siirtynyt Oy Seba Team AB:ltä LHP-Racingille, jossa Micael ja Fredrik Sjöberg huolehtivat jatkossa siitä, että Michelinin laaturenkaat löytyvät Suomessa entiseen malliin kilpailijoiden autoista niin rallissa kuin radalla.

Kilparengasmyynnistä Suomessa yli 10 vuotta huolehtinut Sebastian Lindholm on edelleen mukana taustajoukoissa ja vastaa markkinointiin ja tekniikkaan liittyviin kysymyksiin.

Yhteystiedot rengasmyyntiä varten:
Micael +358 400 137 233
Fredrik +358 40 584 2931

Ab Lapinjärven Huoltopiste Oy
Teollisuustie 2
07800 Lapinjärvi
info@rallirengas.fi

Yhteystiedot markkinointiin ja tekniikkaan liittyvissä kysymyksissä:
Sebastian +358 400 441 917 / sebateam@sebateam.fi


20.10.2015 - Michelin rallikuljettajille jälleen kaikki neljä Suomenmestaruutta - Myös himmeimpiä mitaleja ranskalaismerkillä ajaville kilpa-autoilijoille

Ralli SM-sarjan kuudessa osakilpailussa Michelin rallirenkailla ajaneet kilpailijat olivat, jälleen kerran, täysin pitelemättömiä ja erinomaisten tulosten siivittämänä niin kauden 2015 talven ja kesän osakilpailuissa kaikkien neljän SM-luokan kultamitalit tullaan joulukuussa autourheilun kansallisen keskusliiton mitaligaalassa kiinnittämään ranskalaismerkillä ajaneiden kilpailijoiden kaulaan. Myös kolme muuta SM-mitalia matkaa Michelin rallirenkaisiin luottaneiden kilpailijoiden palkintokaappeihin.


Superautojen SM1-luokassa Juha Salo teki suomalaista moottoriurheiluhistoriaa ja saavutti huikean yhdeksännen SM-kultamitalin ja näin ohittaa meriittilistassa Sebastian Lindholmin, joka huikealla urallaan nakutti kahdeksan Suomenmestaruutta. SM1-luokan hopealle, Michelinin rallirenkaiden siivittämänä, saavuttanut Jussi Vainionpää jäi Salosta lopulta murskaavan tuntuisen 53 mestaruuspistettä.

Tuotantoautojen SM2-luokassa alavutelainen Teemu Asunmaa ajoi kaikissa SM-osakilpailuissa sijalle 1 tai 2 ja sen myötä saalisti ralliuransa ensimmäisen SM-kultamitalin vuoden 2011 SM-pronssimitalin jatkoksi.

SM3 R2-etuvetoluokassa Jari Huttunen kiidätti Citroen R2 autolla uransa ensimmäiseen Suomenmestaruuteen ja Jaro Kinnunen toi pronssista lisämenestystä Michelinille. SM4 R3-etuvetoluokassa alavutelainen Ville Hautamäki menestyksekkäästi puolusti vuoden takaista Suomenmestaruuttaan ja pokkasi kultamitalin ennen toista kestomenestyjä Joonas Lindroosia, jolle tänä vuonna annetaan hopeista jalometallia.

Rallin F-Cupissa Juha Rytkönen nappasi Opel Astrallaan Michelinille yleisen luokan hopeasijan.

Rallin lisäksi Michelin oli vahvasti mukana myös radalla, erityisesti Porsche GT3 Cup Trophy Finland ja Camaro Cupissa, joissa kiireisintä kyytiä piti Johan Westergård ja Jari Nurminen.

Michelin rallirenkaita maahantuova LHP-Racing (Lapinjärven Huoltopiste Oy) onnittelee menestyjiä ja toivottaa tasapuolisesti kaikille kilpailijoille mukavaa Joulun ja uuden kilpailukauden odotusta.

Ralli SM-sarjan lopulliset sarjapisteet, Michelin kuljettajat:

SM1-luokka: Super4 (R5, S2000 ja vanhemmat WRC)
1. Juha Salo, Peugeot 208 R5, 145 pistettä
2. Jussi Vainionpää, Citroen DS3 R5, 92 pistettä

SM2-luokka: Tuotanto-4 (R4, N-ryhmä)
1. Teemu Asunmaa, Subaru Impreza WRX STi R4, 112 pistettä

SM3-luokka: R2
1. Jari Huttunen, Citroen R2, 117,50 pistettä
3. Jaro Kinnunen, Peugeot 208 R2, 105 pistettä

SM4-luokka: Super2 (R3)
1. Ville Hautamäki, Honda Civic Type-R, 85,50 pistettä
2. Joonas Lindroos, Honda Civic Type-R, 68,75 pistettä

Highslide JS Highslide JS Highslide JS

3.8.2015 - Michelin kuljettajille tärkeimmät kärkisijat Suomen MM-rallista ja sen oheiskilpailuista

Jyväskylän ympäristön vuoristoratamaisilla erikoiskokeilla ajetussa Rallin MM-sarjan kuljettajien suosikkirallissa Michelin rallirenkailla ajaneet kuljettajat pokkasivat 5/6 WRC1 ja WRC2-luokkien palkintokorokesijoituksista. Lisäksi Suomen MM-rallin yhteydessä ajettujen Vetomies ja Nelivetomies kilpailujen voittopokaalit matkasivat ranskalaismerkillä ajaneiden kilpailijoiden taskuun.

Keskituntinopeudeltaan maailman nopeimmaksi ralliksi tituulerattu Suomen MM-ralli oli tänä vuonna nopeuskilpailun lisäksi myös kestävyyskilpailu kun kilpailijat mittasivat paremmuuttaan 20 huippunopeilla sekä ennen kaikkea runsaasti ilmaa autojen alle ottaneilla perinteikkäillä erikoiskokeilla. Koko rallin voittoon ajoi kotiyleisönsä edessä ja henkisesti kovassa paikassa ollut Volkswagenin tehdaskuljettaja, tuurilainen Jari-Matti Latvala ennen tallitoveriaan ja hallitsevaa maailmanmestari Sebastien Ogieria. Kolmoisvoiton Micheleneille kotiutti norjalainen Citroenin tehdaskuljettaja Mads Ostberg. Latvala on nyt kolmesti valloittanut Sorateiden Grand Prixin.

WRC2-luokassa huikeaa uraa kohti ensimmäistä maailmanmestaruutta ajava naarajärveläinen Esapekka Lappi kiidätti kartanlukijansa Janne Fermin kanssa uutta Skoda Fabia R5 autoa täysien MM-pisteiden arvoisesti ja voiton myötä nousi sarjajohtoon. Michelinin WRC2-luokan menestystä täydensi Lapin ruotsalainen tallitoveri Pontus Tidemand, joka hopeasijasta huolimatta oli täysin aseeton kotiyleisön toisen suosikin vauhdin edessä.

Nelivetomiehissä alavutelainen Teemu Asunmaa ja Vetomiehissä laukaalainen Mikko Kauppinen jälleen erinomaisesti näyttivät Michelinin suorituskyvyn ja suvereenisten suoritusten jälkeen juhlivat palkintokorokkeiden korkeimpia sijoituksia. Kauppiselle titteli oli jo toinen kun hän edellisen kerran nappasi Vetomies tittelin vuonna 2013.

Michelin rallirenkaiden maahantuoja Lapinjärven Huoltopiste lämpimästi onnittelee voittajia ja toivottaa kaikille asiakkailleen menestystä myös tulevissa ralleissa!

Highslide JS Highslide JS Highslide JS

Aikaisemmat uutisemme
- Michelin kuljettajilla vahva talvikausi Ralli SM-sarjassa 2015
- Kaikki Vaakuna rallin SM-luokat voitettiin ranskalaismerkin rallirenkailla
- Michelin kuljettajille erinomaista menestystä juhlallisessa Arctic Lapland rallissa 2015
- Kaikki neljä Rallin vuoden 2014 SM-kultamitalia voitettiin Michelinin rallirenkailla
- Michelin kuljettajat johtavat kaikkia SM-luokkia - Hautamäki varmisti mestaruuden ennen viimeistä osakilpailua
- Michelinin kuljettajilla erittäin onnistunut kesäkauden SM-rallin avaus SM Pohjanmaa rallissa 2014
- Samuli Nevä Michelinillä ylivoimaiseen voittoon Raision 2014 F-Cupissa - Nousi yleisen luokan sarjajohtoon
- Michelinillä jälleen menestyksekäs talvikausi rallissa - Radalla Porsche ja Camaro CUP kuskit Michelineillä
- Michelinille kaikki kirkkaimmat Ralli SM-mitalit vuonna 2013
- Ranskalais-Ruotsalais-Suomalais yhteistyötä rallin MM-sarjassa
 
 
Rallirengas.fi kotisivut on suunnitellut ja toteuttanut MediaGuru Jack Bacon - Digitaalisen median tuotantostudio - www.mediaguru.fi