Tuoreimmat uutisemme Talvirenkaamme Sorarenkaamme Asfalttirenkaamme Ratarenkaamme Historic renkaat Ota yhteyttä ja kysy lisää
Voitto
Tervetuloa Michelinin nopeiden kilparenkaiden kotisivuille
23.3.2015 - Michelin kilparengasmyynti Suomessa siirtyy LHP-Racingille 15.3.2015 alkaen

Michelinin kilparengasmyynti siirtyy maaliskuun puolessa välissä Oy Seba Team AB:ltä LHP-Racingille. LHP-Racingin Micael ja Fredrik Sjöberg huolehtivat jatkossa siitä, että Michelinin laaturenkaat löytyvät Suomessa entiseen malliin kilpailijoiden autoista niin rallissa kuin radalla.

Kilparengasmyynnistä Suomessa yli 10 vuotta huolehtinut Sebastian Lindholm on edelleen mukana taustajoukoissa ja vastaa markkinointiin ja tekniikkaan liittyviin kysymyksiin.

Yhteystiedot rengasmyyntiä varten:
Micael +358 400 137 233
Fredrik +358 40 584 2931

Ab Lapinjärven Huoltopiste Oy
Teollisuustie 2
07800 Lapinjärvi
info@rallirengas.fi

Yhteystiedot markkinointiin ja tekniikkaan liittyvissä kysymyksissä:
Sebastian +358 400 441 917 / sebateam@sebateam.fi


17.3.2015 - Michelin kuljettajilla vahva talvikausi Ralli SM-sarjassa - Ranskalaismerkin tuotteilla ajavat kuljettajat johtavat kaikkia luokkia

Talven kolmen vauhdikkaan ja ennen kaikkea olosuhteiltaan todella vaativan SM-rallin jälkeen Michelin rallirenkaita käyttävät kuljettajat hallitsevat rallin kansallisen kuninkuusluokan tapahtumia.

SM1-luokassa uuden Peugeot 208 T16 R5 auton esitellyt Juha Salo jahtaa Kyösti Hämäläisen hallussa pitävää Suomenennätystä SM-kultamitalien määrässä (13kpl) ja on yhtä askelta lähempänä kohti tavoitettaan kun hän ja kartanlukija Marko Salminen johtavat SM1-luokan mitalitaistoa ennen toista Michelin -kuljettajaa Jussi Vainionpäätä. Salo on kolmessa osakilpailussa ehtinyt karata jo 28½ pisteen karkumatkalle kun ajamatta on vielä kolme kesäistä osakilpailua.


SM2-luokassa alavutelainen rallin vuoden 2011 junioreiden Suomenmestari Teemu Asunmaa on näyttänyt kyntensä ja ralliuransa ensimmäisen SM2-luokkavoiton sekä ensimmäisen yleiskilpailuvoiton myötä hän ja kartanlukija Jonne Halttunen pitävät 3½ pisteellä johtoasemaa hallussaan. Michelin on tarjonnut Asunmaalle avaimet hallita keväisissä olosuhteissa ajetut talvirallit ja vuoden 2013 SM-pronssimitalisti on erinomaisesti pystynyt maksimoimaan piikkipyörän ominaisuudet.

SM3-luokassa Jaro Kinnunen on myös nostamassa niin itseään kuin uutta Peugeot 208 R2 autoa sen ensimmäiseen mitalitaisteluun ja, huolimatta kilpailunaikaisista teknisistä murheista, viettää kolmen kuukauden kevättaukoa 1½ pisteen sarjajohdossa. Lisää menestystä Michelinille on tuonut kauden ehdoton komeetta, muuramelainen Jari Huttunen, joka on sarjapisteissä kolmantena, vain 13 pistettä Kinnusta perässä.

SM4-luokassa hallitseva Suomenmestari Ville Hautamäki on jatkanut siitä mihin edellisen kilpailukauden lopetti ja johtaa luokkaansa ennen kaksi viimeistä osakilpailua voittanutta Joonas Lindroosia, joka vahvoilla otteilla on kuromassa Hautamäen 17½ SM-pisteen etumatkaa kiinni.

Michelin onnittelee SM-mitalikannassa olevia ja sinne pyrkiviä kuljettajia sekä toivottaa niin vanhoille kuin uusille rengasasiakkailleen tasapuolisesti menestystä kesän kilpailuihin!


Highslide JS Highslide JS Highslide JS

26.2.2015 - Michelin kuljettajille jättipotti SM Vaakuna rallista - Kaikki SM-luokat voitettiin ranskalaismerkin rallirenkailla

Mikkelin ympäristössä ajetussa Ralli SM sarjan toisessa osakilpailussa kuljettajat saivat vastaansa todella haastavat olosuhteet kun ilmojen herra taikoi tiestön kevään loskaiseen ja pehmeään kuntoon. Parhaiten haasteista selviytyi Michelin rallirenkailla ajaneet kuljettajat kun kaikkien neljän SM-luokan voitot saavutettiin ranskalaismerkin tuotteilla.

SM1-luokassa Juha Salo menestyksekkäästi esitteli uuden Peugeot 208 T16 R5 ralliautonsa, Teemu Asunmaa otti uransa ensimmäisen SM-voiton Subaru Impreza WRX STi R4 autollaan, Jari Huttunen pokkasi myös ralliharrastuksensa ensimmäisen SM-voiton Citroën C2 R2 autollaan ja Joonas Lindroos kiidätti voittovauhtia Honda Civic Type R autoaan.

Michelin onnittelee oikein rengasvalinnan suorittaneita ja toivottaa tasapuolisesti kaikille menestystä maaliskuun ensimmäisenä viikonloppuna Seinäjoen ympäristössä ajettavaan sarjan kolmanteen ja samalla vuoden viimeiseen talviralliin.

Highslide JS Highslide JS Highslide JS

29.1.2015 - Michelin kuljettajille erinomaista menestystä juhlallisessa Arctic Lapland rallissa - Michelin ja Ralli SM yhdessä tekevät tulevaisuuden rallitähtiä

Highslide JS
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Ralli SM sarjan perinteikäs avauskilpailu, Rovaniemen Napapiirillä ajettu Arctic Lapland ralli oli jälleen kerran menestyksekäs Michelin rallirenkaita käyttäneille kuljettajille.

50-vuotisessa juhlarallissa moninkertainen Suomenmestari Juha Salo ja hallitseva Suomenmestari, virolainen Karl Kruuda kävivät tiukan taistelun niin SM1-luokan kuin koko kilpailun voitosta kunnes viimeisellä erikoiskokeella Kruudan uuden Citroen DS3 R5 auton moottori katkaisi yhteistyösopimuksen ja näin iäkkäällä Mitsubishi Lancer Evolution IX autolla ajanut Salo pokkasi itsensä Arctic Lapland rallin voittotilaston kärkeen. Michelinin menestystä kruunasi Jussi Vainionpää, joka toi ranskalaiselle rengasmerkille SM1-luokan toiseksi korkeimman palkintosijan.

SM2-luokassa Subaru Impreza WRX STi FIA R4 autolla ajava alavutelainen Teemu Asunmaa kärsi ensimmäisellä ja toisella erikoiskokeella vetoakselin katkeamisesta, jonka seurauksena hänen rallinsa alkoi uudestaan yli kahden minuutin takaa-ajajan roolissa. Pitkän ja vaativan sekä ennen kaikkea kovavauhtisen kilpailun aikana vuoden 2011 rallin junioreiden Suomenmestari erinomaisesti näytti Michelin rallirenkaiden suorituskyvyn ja ajoi virheittä seuraavat 10 erikoiskoetta ja nousi SM2-luokan hopealle, vain 30 sekuntia luokkavoittajaa hitaamapana.

SM3-luokassa vahvan paluun Ralli SM sarjaan tehnyt Jaro Kinnunen ja hallitseva SM4-luokan Suomenmestari Ville Hautamäki kiitivät luokkavoittoihin etuvetoisilla kilpureillaan.

Michelin onnittelee menestyjiä ja toivottaa tasapuolisesti menestystä kaikille asiakkailleen seuraaviin koitoksiin.

Michelin ja Ralli SM tekee yhdessä tulevaisuuden rallitähtiä

Ralli SM -sarjan kaudella 2014 lanseeraama Tulevaisuuden Tähti -palkinto saa jatkoa myös kilpailukaudella 2015 kun SM3-luokassa nykyaikaisella R2-kalustolla kilpailevat nuoret lupaukset pääsevät jälleen tavoittelemaan paikkaa rallin kotimaiselle MM-areenalle, Suomen MM-ralliin.

Ralli SM -sarjan järjestäjä AKK Sports Oy tarjosi palkintona kaudella 2014 ensimmäisen kerran täydellisen osallistumispaketin rallin MM-sarjan Suomen osakilpailuun, Suomen MM-ralliin, nuorelle suomalaiselle kuljettajalle. Palkinnon voittaja, tuusulalainen Teemu Suninen, ottikin kaiken mahdollisen irti osallistumisestaan Neste Oil Rallin WRC3-luokan MM-taistoon Citroënin DS3 R3T -autolla ja värikkäiden vaiheiden jälkeen otti komean luokkavoiton. Menestys avasi kansainvälisiä ovia ja nyt kuumeisesti odotellaan Sunisen kauden 2015 kansainvälisiä rallisuunnitelmia.

Michelin on vahvasti mukana tulevaisuuden rallitähtien vauhdissa ja tarjoaa palkinnon voittajalle Suomen MM-ralliin nopeaksi opetetut kilparenkaat!

Aikaisemmat uutisemme
- Kaikki neljä Rallin vuoden 2014 SM-kultamitalia voitettiin Michelinin rallirenkailla
- Michelin kuljettajat johtavat kaikkia SM-luokkia - Hautamäki varmisti mestaruuden ennen viimeistä osakilpailua
- H Michelinin kuljettajilla erittäin onnistunut kesäkauden SM-rallin avaus SM Pohjanmaa rallissa 2014
- Samuli Nevä Michelinillä ylivoimaiseen voittoon Raision 2014 F-Cupissa - Nousi yleisen luokan sarjajohtoon
- Michelinillä jälleen menestyksekäs talvikausi rallissa - Radalla Porsche ja Camaro CUP kuskit Micheleneillä
- Michelinille kaikki kirkkaimmat Ralli SM-mitalit vuonna 2013
- Ranskalais-Ruotsalais-Suomalais yhteistyötä rallin MM-sarjassa
 
Rallirengas.fi kotisivut on suunnitellut ja toteuttanut Plopcrew Productions - Digitaalisen median tuotantostudio - www.plopcrew.net