Tuoreimmat uutisemme Talvirenkaamme Sorarenkaamme Asfalttirenkaamme Ratarenkaamme Historic renkaat Ota yhteyttä ja kysy lisää
 
 
Klikkaa ja tutustu Michelin esitteeseen!
 
 
Tervetuloa Michelinin nopeiden kilparenkaiden kotisivuille
Klikkaa ja tutustu Michelin esitteeseen!
 
Michelin kilparengasmyynti Suomessa siirtyi LHP-Racingille 03/2015!

Michelinin kilparengasmyynti on siirtynyt maaliskuun 2015 puolessa välissä Oy Seba Team AB:ltä LHP-Racingille. LHP-Racingin Micael ja Fredrik Sjöberg huolehtivat jatkossa siitä, että Michelinin laaturenkaat löytyvät Suomessa entiseen malliin kilpailijoiden autoista niin rallissa kuin radalla.

Kilparengasmyynnistä Suomessa yli 10 vuotta huolehtinut Sebastian Lindholm on edelleen mukana taustajoukoissa ja vastaa markkinointiin ja tekniikkaan liittyviin kysymyksiin.

Yhteystiedot rengasmyyntiä varten:
Micael +358 400 137 233
Fredrik +358 40 584 2931

Ab Lapinjärven Huoltopiste Oy
Teollisuustie 2
07800 Lapinjärvi
info@rallirengas.fi

Yhteystiedot markkinointiin ja tekniikkaan liittyvissä kysymyksissä:
Sebastian +358 400 441 917 / sebateam@sebateam.fi


3.8.2015 - Michelin kuljettajille tärkeimmät kärkisijat Suomen MM-rallista ja sen oheiskilpailuista

Jyväskylän ympäristön vuoristoratamaisilla erikoiskokeilla ajetussa Rallin MM-sarjan kuljettajien suosikkirallissa Michelin rallirenkailla ajaneet kuljettajat pokkasivat 5/6 WRC1 ja WRC2-luokkien palkintokorokesijoituksista. Lisäksi Suomen MM-rallin yhteydessä ajettujen Vetomies ja Nelivetomies kilpailujen voittopokaalit matkasivat ranskalaismerkillä ajaneiden kilpailijoiden taskuun.

Keskituntinopeudeltaan maailman nopeimmaksi ralliksi tituulerattu Suomen MM-ralli oli tänä vuonna nopeuskilpailun lisäksi myös kestävyyskilpailu kun kilpailijat mittasivat paremmuuttaan 20 huippunopeilla sekä ennen kaikkea runsaasti ilmaa autojen alle ottaneilla perinteikkäillä erikoiskokeilla. Koko rallin voittoon ajoi kotiyleisönsä edessä ja henkisesti kovassa paikassa ollut Volkswagenin tehdaskuljettaja, tuurilainen Jari-Matti Latvala ennen tallitoveriaan ja hallitsevaa maailmanmestari Sebastien Ogieria. Kolmoisvoiton Micheleneille kotiutti norjalainen Citroenin tehdaskuljettaja Mads Ostberg. Latvala on nyt kolmesti valloittanut Sorateiden Grand Prixin.

WRC2-luokassa huikeaa uraa kohti ensimmäistä maailmanmestaruutta ajava naarajärveläinen Esapekka Lappi kiidätti kartanlukijansa Janne Fermin kanssa uutta Skoda Fabia R5 autoa täysien MM-pisteiden arvoisesti ja voiton myötä nousi sarjajohtoon. Michelinin WRC2-luokan menestystä täydensi Lapin ruotsalainen tallitoveri Pontus Tidemand, joka hopeasijasta huolimatta oli täysin aseeton kotiyleisön toisen suosikin vauhdin edessä.

Nelivetomiehissä alavutelainen Teemu Asunmaa ja Vetomiehissä laukaalainen Mikko Kauppinen jälleen erinomaisesti näyttivät Michelinin suorituskyvyn ja suvereenisten suoritusten jälkeen juhlivat palkintokorokkeiden korkeimpia sijoituksia. Kauppiselle titteli oli jo toinen kun hän edellisen kerran nappasi Vetomies tittelin vuonna 2013.

Michelin rallirenkaiden maahantuoja Lapinjärven Huoltopiste lämpimästi onnittelee voittajia ja toivottaa kaikille asiakkailleen menestystä myös tulevissa ralleissa!

Highslide JS Highslide JS Highslide JS

13.6.2015 - Michelin -kuljettajat lensivät kolmoisvoitoon vuoristoratamaisessa Joensuun SM-rallissa

Ralli SM-sarjan neljännessä ja samalla kesäkauden ensimmäisessä SM-osakilpailussa Michelin rallirenkailla ajaneet nelivetokuljettajat Juha Salo, Jussi Vainionpää ja Teemu Asunmaa valloittivat palkintokorokkeen korkeimmat sijat ja samalla olivat koko kovavauhtisen ja tapahtumarikkaan kilpailun kolme nopeinta kuljettajaa.

Kolmikko piti kärkivauhtia kaikilla yhdeksällä erikoiskokeella ja sen myötä Peugeot 208 T16 R5 autolla ajanut Salo on SM1-luokassa karannut jo lähes tavoittamattomaan 55 pisteen etumatkaan ennen hopeassa kiinni olevaa Citroen DS3 R5 kuljettaja Vainionpäätä kun ajamatta on vielä kaksi osakilpailua. Myös Subaru Impreza WRX STi autolla ajanut Asunmaa onnistui karkaamaan mestaruuspisteissä ja johtaa nyt SM2-luokkaa 16 pisteen marginaalilla. Lisäksi SM3-luokassa Jari Huttunen piiskasi Citroen C2 R2 autoaan korkeimpiin SM-pisteisiin ja nousi samalla vakuuttavaan 10,5 pisteen sarjajohtoon.

Huomionarvoiset maininnat jo ajetuista kesän osakilpailuista ovat ansainneet Mikko Kauppinen ja Joonas Lindroos, jotka kesäkuun ensimmäisenä viikonloppuna ottivat kaksivetoisilla autoillaan ja Michelin rallirenkailla erinomaisesti Toivakka rallin vaativat erikoiskokeet haltuunsa.

Michelin rallirengaspalvelu urakoi kansallisten rallikilpailujen lisäksi radalla niin Porsche GT3 Cup Trophy Finlandissa kuin Camaro Cupissa. Lisäksi Michelin rallirenkaita maahantuova LHP-Racing palvelee lukuisin muin palveluin tasapuolisesti kaikkia moottoriurheilijoita.


Highslide JS Highslide JS Highslide JS

Aikaisemmat uutisemme
- Michelin kuljettajilla vahva talvikausi Ralli SM-sarjassa 2015
- Kaikki Vaakuna rallin SM-luokat voitettiin ranskalaismerkin rallirenkailla
- Michelin kuljettajille erinomaista menestystä juhlallisessa Arctic Lapland rallissa 2015
- Kaikki neljä Rallin vuoden 2014 SM-kultamitalia voitettiin Michelinin rallirenkailla
- Michelin kuljettajat johtavat kaikkia SM-luokkia - Hautamäki varmisti mestaruuden ennen viimeistä osakilpailua
- Michelinin kuljettajilla erittäin onnistunut kesäkauden SM-rallin avaus SM Pohjanmaa rallissa 2014
- Samuli Nevä Michelinillä ylivoimaiseen voittoon Raision 2014 F-Cupissa - Nousi yleisen luokan sarjajohtoon
- Michelinillä jälleen menestyksekäs talvikausi rallissa - Radalla Porsche ja Camaro CUP kuskit Michelineillä
- Michelinille kaikki kirkkaimmat Ralli SM-mitalit vuonna 2013
- Ranskalais-Ruotsalais-Suomalais yhteistyötä rallin MM-sarjassa
 
 
Rallirengas.fi kotisivut on suunnitellut ja toteuttanut MediaGuru Jack Bacon - Digitaalisen median tuotantostudio - www.mediaguru.fi