NaviTop
Uutisemme Michelin talvirenkaat Michelin sorarenkaat Michelin asfalttirenkaat Michelin rengastarjonta radalle Historic -rengastarjontamme Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja
TableTop
Tervetuloa Michelinin nopeiden kilparenkaiden kotisivuille
TableMiddle
 
 
Klikkaa ja tutustu Michelin esitteeseen!
 
Klikkaa ja lue lisää LTX Force T ja XL uutuuspyöristä!
 
Klikkaa ja tutustu Michelinin uuteen Pilot Sport GT P2L saderenkaaseen
 
Michelin kilparengasmyynti Suomessa siirtynyt LHP-Racingille!

Michelinin kilparengasmyynti on siirtynyt Oy Seba Team AB:ltä LHP-Racingille, jossa Micael ja Fredrik Sjöberg huolehtivat jatkossa siitä, että Michelinin laaturenkaat löytyvät Suomessa entiseen malliin kilpailijoiden autoista niin rallissa kuin radalla.

Kilparengasmyynnistä Suomessa yli 10 vuotta huolehtinut Sebastian Lindholm on edelleen mukana taustajoukoissa ja vastaa markkinointiin ja tekniikkaan liittyviin kysymyksiin.

Yhteystiedot rengasmyyntiä varten:
Micael +358 400 137 233
Fredrik +358 40 584 2931

Ab Lapinjärven Huoltopiste Oy
Teollisuustie 2
07800 Lapinjärvi
info@rallirengas.fi

Yhteystiedot markkinointiin ja tekniikkaan liittyvissä kysymyksissä:
Sebastian +358 400 441 917 / sebateam@sebateam.fi15.4.2016 - Rajoitettu erä Michelinin LTX Force T ja XL -uutuuspyöriä nyt saatavilla!

Kuluneet useat kilpailukaudet menestystä janoavien kuljettajien salaisuutena on ollut ranskalainen rengasvalmistaja Michelin, joka Meksikon MM-rallissa menestyksekkäästi WRC2-luokan voiton siivittämänä esitteli uudet LTX Force T ja XL -kilparenkaat. Sen jälkeen uutuustuotteella on saavutettu mm. Ranskan mestaruussarjan osakilpailuvoitto ja nyt edessä on ensiesiintymiset muissa kansallisissa sarjoissa kuten meillä Suomessa, jonne alkukesän kisoihin maahantuoja Lapinjärven Huoltopiste tuo uutuustuotetta tarjolle. Koska kyseessä on menestystä heti tuonut tuote niin kovasta kysynnästä johtuen sitä on toistaiseksi saatavilla vain rajoitettu erä.


Ensimmäiset renkaat saapuvat Lapinjärven Huoltopisteen toimipisteeseeen keskiviikkona 20.4 ja seuraavat erät myöhemmin keväällä ja alkukesästä.

LTX Ajopaine suositukset:
- 16/64-15 kylmäpaine ei alle 1,7 bar ja ajopaine 2,0-2,3 bar
- 17/65-15 kylmäpaine ei alle 1,9 bar ja ajopaine 2,0-2,3 bar

HUOM HUOM! Uudessa LTX mallissa ei ole määrättyä pyörimissuuntaa eikä määrättyä sisä- tai ulkopuolta!

Ota yhteyttä ja varmista menestyksi kesän kilpailuissa!
- 17/65-15 LTX Force 70, 80, 90: 353,4€ sis.alv
- 16/64-15 LTX Force 70, 80, 90: 317,44€ sis.alv


4.2.2016 - Michelinillä vahva startti rallikauteen - Arctic Lapland rallista voittoja ja murskaavia pohja-aikoja

Ralli SM-sarjan perinteikäs avaus, 51. kerran järjestetty Arctic Lapland Ralli oli, jälleen kerran, erittäin menestyksekäs Michelin rallirenkailla ajaneille kuljettajille kun yleiskilpailun voiton lisäksi useat luokkavoitot saavutettiin ranskalaismerkin kilparenkailla.

Yleiskilpailussa rallin kahdeksankertainen Suomenmestari Juha Salo kartanlukijansa Marko Salmisen kanssa saavuttivat Peugeot 208 T16 R5 autollaan jälleen palkintona olleet Poronsarvet eli he olivat koko kilpailun nopein kilpailijapari. Salo sai hyvän vastuksen Jarkko Nikarasta, joka kuitenkin jäi, auton teknisen vian seurauksena, dramaattisesti viimeiselle 51 kilometrin erikoiskokeen loppuosuudelle ja näin karkkilalainen pokkasi jo kuudennen kerran Arctic Lapland Rallin yleiskilpailun ja SM1- eli ns. superautojen voitot. Yleiskilpailussa Michelin rallirenkaita käyttäneet kuljettajat nappasivat yhteensä 8/10 pohja-ajasta.

SM2- eli ns. tuotantoautojen luokassa alavutelainen Teemu Asunmaa kartanlukijansa Jonne Halttusen kanssa näytöstyyliin Subaru Impreza WRX STi R4 -kilpurillaan saalisti luokkavoiton ja täydet SM-pisteet. SM2-luokassa kaikki 10 pohja-aikaa ajettiin Michelin rallirenkailla.

SM3- luokassa Anssi Rytkönen nousi Michelineillään yllätysvoittajaksi kun hänen edellään Juuso Nordgren, Taisko Lario ja Michelin -kuljettaja Emil Lindholm joutuivat teknisten vikojan ja ulosajojen seurauksina keskeyttämään kilpailun. SM4-luokassa Esa Ruotsalainen nousi upeasti pronssille huolimatta siitä, että hän keskeytti kilpailun perjantaina ja jatkoi sitä superrallisäännön turvin lauantaina.

Michelin Rallirenkaita maahantuova Lapinjärven Huoltopiste Oy onnittelee kaikkia menestyjiä ja toivottaa vauhtia ja nautinnollisia hetkiä seuraaviin kilpailuihin!

Highslide JS Highslide JS Highslide JS

12.01.2016 - Michelin-yhteistyö tukee nuoria R2-kuljettajia

Ralli SM jatkaa pitkäaikaista yhteistyötään Michelinin kanssa, niin sarjan parissa kuin myös sen Tulevaisuuden Tähti -hankkeessa. SM3-luokan nuorille kuljettajille on luvassa rengaspalkintoja ja kaikille kuljettajille luotettavaa rallirengaspalvelua Lapinjärven Huoltopisteestä.

Ralli SM -sarjan R2-luokan kautta nousee tulevanakin kesänä jälleen yksi uusi suomalainen rallilupaus näyttämään kyntensä Neste Rallissa ja FIA:n Junioreiden MM-sarjassa. Tämän mahdollistaa nyt kolmannelle kaudelleen lähtevä AKK Sportsin Tulevaisuuden Tähti -palkinto.

Palkinnon aiemmat voittajat ovat saaneet Neste Ralli -näyttöjensä ansiosta uransa hyvään nousuun. Teemu Suninen ajaa tänä vuonna 10 MM-osakilpailua WRC2-luokassa Skodalla ja Jari Huttunen tähtää Saksan Opel Adam Cupiin hakemaan asfalttikokemusta ja kansainvälistä mainetta.

Mukana kuljettajiamme maailmalle viemässä on myös Michelin, Junioreiden MM-sarjan virallinen rengaskumppani. Muun sarjayhteistyön ohella Michelinin kilparenkaiden edustaja Lapinjärven Huoltopiste ja AKK Sports haluavat palkita nuoria Michelin-kuljettajia, varsinaisen tulevaisuuden tähden lisäksi.

Tulevaisuuden Tähti valitaan jälleen sarjan neljännen osakilpailun jälkeen, R2-luokan viiden parhaan pistekärkeen mahtuvien enintään 25-vuotiaiden kuljettajien joukosta. JWRC-palkinnon voittajan lisäksi palkitaan valintatesteissä kaksi muuta parhaiten sijoittunutta, koko kauden Michelin-renkailla kilpaillutta kuljettajaa kuudella rallirenkaalla SM-kauden loppukoitoksiin.

– Ralli SM:n R2-luokka on varmasti yksi tämän hetken mielenkiintoisimpia luokkia koko suomalaisessa ralliautoilussa. Luokassa on jo monena vuonna ollut todella tasainen joukko hyviä nuoria kuljettajia tasavertaisella kalustolla. Vaikka Tulevaisuuden Tähti -palkinto onkin se kaikkien tavoittelema unelma, haluamme palkita myös lähelle sitä päässeitä kuljettajia ja kannustaa heitä kehittymään urallaan, toteaa Michelinin ralliasiantuntija Sebastian Lindholm.

Palkintojen lisäksi sarjan kilpailijoille on tarjolla laadukasta Michelin-rengaspalvelua kauden aikana.

Michelinin sopimuskuljettajat kauden 2016 rallisarjoihin

Ralli SM-sarjassa Michelinin sopimuskuljettajina ovat SM1-luokassa hallitseva mestari Juha Salo sekä hopeamitalisti Jussi Vainionpää. SM2-luokassa hallitseva mestari Teemu Asunmaa ja Ville Hautamäki, joka SM4-luokan mestaruuden myötä lähtee tavoittelemaan menestystä nelivetoluokassa. SM3-luokassa Miki Lindblom ja Tommi Järvinen sekä SM4-luokassa Joonas Lindroos ja Esa Ruotsalainen kuuluvat Michelinin sopimuskuljettajiin ja F-rallisarjassa Juha Högström, Mikko Kauppinen ja Lasse Hirvijärvi ovat Michelinin sopimuskuljettajat. Ratapuolella yhteistyö jatkuu V8 Thunderin (Camarot) kanssa ja Michelin on, aikaisempien vuosien tapaan, myös Porsche GT3 Cup Challengessa mukana.

Highslide JS Highslide JS Highslide JS

Aikaisemmat uutisemme
- Michelin rallikuljettajille jälleen kaikki neljä Suomenmestaruutta - Myös himmeimpiä mitaleja ranskalaismerkillä ajaville kilpa-autoilijoille
- Michelin kuljettajille tärkeimmät kärkisijat 2015 vuoden Suomen MM-rallista ja sen oheiskilpailuista
- Michelin kuljettajilla vahva talvikausi Ralli SM-sarjassa 2015
- Kaikki Vaakuna rallin SM-luokat voitettiin ranskalaismerkin rallirenkailla
- Michelin kuljettajille erinomaista menestystä juhlallisessa Arctic Lapland rallissa 2015
- Kaikki neljä Rallin vuoden 2014 SM-kultamitalia voitettiin Michelinin rallirenkailla
- Michelin kuljettajat johtavat kaikkia SM-luokkia - Hautamäki varmisti mestaruuden ennen viimeistä osakilpailua
- Michelinin kuljettajilla erittäin onnistunut kesäkauden SM-rallin avaus SM Pohjanmaa rallissa 2014
- Samuli Nevä Michelinillä ylivoimaiseen voittoon Raision 2014 F-Cupissa - Nousi yleisen luokan sarjajohtoon
- Michelinillä jälleen menestyksekäs talvikausi rallissa - Radalla Porsche ja Camaro CUP kuskit Michelineillä
- Michelinille kaikki kirkkaimmat Ralli SM-mitalit vuonna 2013
- Ranskalais-Ruotsalais-Suomalais yhteistyötä rallin MM-sarjassa
 
 
TableBottom